Το Raspberry Pi αυτοματοποιεί το αγρόκτημα τομάτας σας

December 13, 2022 0 By fbnm

Επιθεωρήστε τα φυτά τομάτας [Devon] αυξήθηκε χρησιμοποιώντας ένα σύστημα παρακολούθησης που ανέπτυξε τον εαυτό του. Βασίζεται γύρω από ένα βατόμουρο PI. Όσον αφορά τους ελεγκτές αυξάνονται, πέφτουν λίγο μικρότερο από την πλήρη αυτοματοποίηση. Αυτό είναι δεδομένου ότι το μόνο πράγμα που μπορεί να ενεργοποιήσει είναι η μαύρη γραμμή νερού που παρατηρείται πάνω από τα φυτά. Ωστόσο, η εργασία [Devon] στην παρακολούθηση καθώς και η συλλογή δεδομένων αισθητήρων θα πρέπει να καταστήσει απλή την προσθήκη χαρακτηριστικών στο μέλλον.

Οι αισθητήρες υγρότητας που απεικονίζονται παραπάνω οθόνης το έδαφος στο οποίο αναπτύσσονται τα φυτά. Ωστόσο, έχει επίσης θερμοκρασία καθώς και αισθητήρες φωτός. Αυτά είναι εξαιρετικά σημαντικά όταν αναπτύσσονται από σπόρους καθώς και μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με ένα χαλάκι θέρμανσης για φυτά που χρειάζονται υψηλότερες θερμοκρασίες του εδάφους (όπως φυτά πιπεριού). Οι ντομάτες είναι επίσης αρκετά πόδια. Τώρα που παρακολουθεί τα επίπεδα φωτός θα ήταν υπέροχο να αυξήσετε τη διαμόρφωση με ένα ελαφρύ φως. Ένας μακροπρόθεσμος στόχος μπορεί να είναι ακόμη και ένα μηχανοκίνητο κρεβάτι που μπορεί να αυξήσει τα φυτά δεξιά όσο και τους λαμπτήρες έτσι ώστε να μην φτάνουν για το φως.

Μην αφήνετε τα αστέρια στα μάτια μας να σας αποσπάσουν να σας αποσπάσουν. Έχει κάνει έναν τόνο εργασίας για τη δουλειά τόσο με τη φυσική κατασκευή, καθώς και να σχεδιάζει τα δεδομένα που συλλέχθηκαν από το σύστημα. Φανταστική δουλειά!