Σκοτώστε τις εξάτμιση, όχι τους πνεύμονές σας με το φέρετρο του καπνού

June 5, 2022 0 By fbnm

σαν να σκοντάφτει περίπου 40 watts δυνητικά τατουάζ-αφαίρεση ή δοκοί λέιζερ με αμφιβληστροειδή δεν ήταν αρκετά άγχος που προκαλεί αρκετά, τώρα έρχεται ένα νέο, τρομακτικό ακρωνύμιο – lcags ή “Αερομεταφερόμενοι” που παράγονται με λέιζερ. ” Με κάτι που τρομακτικό που επιπλέει γύρω από το κατάστημά σας, μπορεί να είναι μια καλή ιδέα να οικοδομήσουμε έναν ανεμιστήρα εξάτμισης με ζάμη με λέιζερ για να σώσει τους πνεύμονές σας.

Είμαστε ο Jest, αλλά η φροντίδα του εαυτού σας είναι ο υπεύθυνος τρόπος να έχετε μια μακρά και γόνιμη καριέρα hacking, και ενώ το [PatternMusic] ‘s “φέρετρο” μπορεί να φανεί σαν overkill, μπορείτε να πάτε πάρα πολύ μακριά για να διαφυλάξετε τους πνεύμονές σας; Κόντρα πλακέ και ακρυλικό, τα πιο συνηθισμένα υλικά που συναντούν ένα κρεβάτι κοπής λέιζερ, και οι δύο απελευθερώνουν αρκετά φρεατίνα τοξινών της μάγισσας όταν εξατμίζονται από μια δέσμη λέιζερ. Το φέρετρο καπνού καθαρίζει τον αέρα στο κατάστημά σας με την εξαερισμό του στο ύπαιθρο μετά από να του δώσει μια καλή καθαρισμό μέσω ενός προ-φίλτρου ενεργοποιημένου άνθρακα και ένα στοιχείο στίλβωσης HEPA. Και τα δύο φίλτρα είναι εμπορικά διαθέσιμα, έτσι ώστε οι αντικαταστάσεις δεν θα είναι ένα ζήτημα και όλο το πράγμα στεγάζεται σε ένα ξύλινο κουτί που δίνει τη συσκευή το όνομά του.

Δεδομένου ότι εκτοξεύει 200 ​​κυβικά πόδια ανά λεπτό, θα πρέπει να προσφέρετε τουλάχιστον τόσο πολύ make-up αέρα, αλλά εκτός από ότι το φέρετρο του καπνού θα έπρεπε να είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στο κατάστημα. Έχουμε δει μερικές άλλες προσπάθειες αντιμετώπισης των lcags αποτελεσματικά πριν, συμπεριλαμβανομένου ενός κάρβουνου DIY και σχεδιασμού φίλτρου αυτοκινήτου.