Σφάλμα: LP0 σε ????

January 26, 2023 0 By fbnm

Δεν απαιτούν κομψή ICS καθώς και DAC για να αναπτύξετε μια κάρτα θορύβου για έναν υπολογιστή. Όπως η ανάπτυξη [Serdef] αναπτύσσεται πάνω στο Hackaday.io δείχνει, όλα όσα πραγματικά απαίτηση είναι πολλές αντιστάσεις. [Serdef] ανέπτυξε έναν κλώνο μιας κάρτας θορύβου που κυκλοφόρησε για τον υπολογιστή στη δεκαετία του ’80, ωστόσο με λίγες βελτιώσεις. Αυτό το χάος αντιστάσεων διαθέτει τον καλύτερο θόρυβο 8-bit που μπορείτε να πάρετε με ένα φίλτρο χαμηλής διέλευσης, το διαχωριστικό όγκου, καθώς και μια χρήσιμη υποδοχή DB-25.

Το στυλ αυτής της κάρτας θορύβου LPT0 είναι πολύ ακριβώς το ίδιο ακριβώς όπως και όταν εισήχθη στον κόσμο ως το πράγμα της ομιλίας Covox. Αυτή η «κάρτα ήχου» αναπτύχθηκε για να συνδεθεί πάνω στην παράλληλη θύρα ενός υπολογιστή καθώς και να στείλει το 8-bit I / O αυτής της θύρας με μια σκάλα αντίστασης. Συνδέστε ένα ζευγάρι ηχείων σε αυτό το πράγμα, καθώς και έχετε μια κάρτα θορύβου που είναι εντελώς κατασκευασμένη από αντιστάσεις. Ήταν φθηνό, καθώς και στο demoscene ήταν δημοφιλές.

Υπάρχουν πολλά φανταστικά demos διαθέσιμα χρησιμοποιώντας αυτό το αντίσταση DAC πράγμα, καθώς και [Serdef] έχει βίντεο της δουλειάς του που παίζει πολλά από αυτά. Μπορείτε να επιθεωρήσετε αυτό παρακάτω.