Μίτωση: Ανατομία ενός Εργονομικού πληκτρολογίου

December 17, 2022 0 By fbnm

Εργονομική. Ασύρματος. Χαμηλή λανθάνουσα κατάσταση. Μινιμαλιστική. Αποτελεσματικός. Ακριβώς πόσο μακριά πηγαίνετε όταν έχετε στυλ το δικό σας πληκτρολόγιο ανοιχτού κώδικα; Η επιθεώρηση αυτών των κιβωτίων καθώς και η προσφορά της συνεισφοράς για άλλους να το πράξουν, το REDDITER [REVERSE_BIAS] παρέχει το πληκτρολόγιο της μίτωσης, καθώς και αυτό το πράγμα είναι δροσερό.

Το έθιμο, διάσπαση – όπως υποδηλώνει το ομώνυμο – το μηχανικό πληκτρολόγιο έχει 23 μυστικά σε κάθε μισό 10 cm x 10 cm και, φυσικά, ένα προσαρμοσμένο πληκτρολόγιο για ιδανική προσωπική χρήση.

Το ανώτερο καθώς και τα χαμηλότερα PCB κρατούν τα μυστικά καθώς και τα ηλεκτρονικά κυκλώματα αντίστοιχα, συμβάλλοντας στην ομαλή ολοκληρωμένη εμφάνιση. Τα βασικά καπάκια καθώς και οι μηχανικοί διακόπτες σχημμούν από θυσιαστικές σανίδες: Δύο μονάδες Bluetooth Core51822 WaveShare 51822 χρησιμοποιούνται για επικοινωνία, με μια τρίτη ενότητα που σχετίζεται με ένα Pro Micro περιλαμβάνει τον δέκτη. [Reverse_Bias] πέρασε ένα δίκαιο χρόνο που προσπαθεί να μειώσει την ισχύ Χρήση του πληκτρολογίου, ώστε να μπορεί να τροφοδοτείται από ένα ζευγάρι μπαταριών νομισμάτων, παρέχοντας την εκτιμώμενη διάρκεια ζωής έξι μηνών καθημερινής χρήσης. Αυτά είναι τσαλακωμένα μεταξύ της άνω καθώς και των κατώτερων σανίδων κατά τα bit dabs της συγκόλλησης καθώς και η μικρή ένταση ελατηρίου των ίδιων των σανίδων. Ωστόσο, απαιτείται λίγο αποσυνδεδεμένη για την τροποποίηση της μπαταρίας.

Το κολλητικό με λέιζερ, το νεοπρενικό νεοπρένιο κοσμεί τη βάση, αποδεικνύοντας μια άνετη ελαστικότητα, λαβή, καθώς και ασφάλεια για τους καρφίτσες εκτός από το μαξιλάρι από οποιοδήποτε τύπο συντριμμιών στο γραφείο. Το τελικό προϊόν έχει ουσιαστικά μηδενικό Flex, έχει χαμηλό επαρκές προφίλ για να αρνηθεί την απαίτηση για μια ανάπαυση του καρπού. Εάν σκέφτεστε να οικοδομήσουμε το δικό σας, το [Reverse_bias] έχει συνδέσει όλα τα κατάλληλα δεδομένα εδώ.

Φυσικά, κάποιος μπορεί πάντα να πάει η αντίθετη μέθοδος καθώς και να επιλέξει μια πολύ πιο βαρέων βαρών επιλογή.

[Ευχαριστώ για την άκρη, Tyberius Prime!]