Η αμφίδρομη επικοινωνία Bluetooth Bluetooth έκανε απλή

November 12, 2022 0 By fbnm

Είναι δύσκολο να απεικονίσετε μια ευκολότερη μέθοδο για να ρυθμίσετε τις επικοινωνίες μεταξύ ενός gadget Android καθώς και ενός Arduino που χρησιμοποιεί Bluetooth παρά με τη συμμόρφωση με αυτόν τον οδηγό. Στο κέντρο του Breadboard μπορείτε να δείτε την φθηνή καθώς και την πανταχού παρούσα μονάδα Bluetooth HC-05. Έχοντας επιλέξει έναν από αυτούς τους εαυτούς μας μπορούμε να βεβαιωθούμε ότι μετά το άνοιγμα της δέσμης καθώς και κρατώντας ένα στο χέρι σας, μπορεί να χτυπηθεί με ένα “από πού ξεκινάω;” αίνιγμα. Εάν έχετε ένα ακουστικό Android καθώς και ένα Arduino ξεκινάτε εδώ, τότε η μέθοδος αντικαταστήστε τη μία πλευρά της εξίσωσης κάθε φορά επάνω μέχρι τη δουλειά σας έχει ένα στοιχείο Bluetooth, καθώς και να κατανοήσετε πραγματικά πώς λειτουργεί.

Το υλικό για τη δουλειά είναι διαθέσιμη σε μερικά μέρη. Η μονάδα Bluetooth θέλει 3,3V λογικά επίπεδα για να εξασφαλιστεί ότι λαμβάνεται υπόψη. Η παραπάνω εικόνα δείχνει ένα τσιπ ρυθμιστικού διαλύματος που κάνει τη μετατροπή, ωστόσο το σχηματικό fritzing στη δημοσίευση χρησιμοποιεί ένα διαχωριστικό τάσης. Το τέλος εφαρμογής λογισμικού των πραγμάτων αποτελείται από ένα σκίτσο Arduino καθώς και μια εφαρμογή Android. Επιθεωρήστε όλα τα χειριστήρια σε αυτήν την οθόνη. Με δικηγορικές επικοινωνίες καθώς και μια σειρά από ήδη διαμορφωμένες εντολές, αυτό θα πρέπει να σας προχωρήσει καθώς και να τρέχει γρήγορα σε αρκετά οποιοδήποτε είδος πιθανού έργου.

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειώσετε είναι ότι υπάρχουν διαφορετικές firmwares για αυτές τις μονάδες HC-05. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το έργο.