Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στο Hackaday. Ευχαριστώ για όλους τους hacks!

May 18, 2022 0 By fbnm

Έχω αποφασίσει να κάνω ένα βήμα επάγγελμα και να αποδεχτώ μια θέση ως μηχανικός σχέσεων προγραμματιστή στο Golioth.io. Χαίρομαι που ανακοινώσω ότι ο Elliot Williams θα είναι ο επόμενος συντάκτης στον αρχηγό του Hackaday.

Αυτή τη στιγμή είμαι στο 13ο έτος μου στο Hackaday, έχοντας ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2009. Αλλά όπως και όλα τα Hackaday Writing Crew, άρχισα ως αφοσιωμένος αναγνώστης του ιστότοπου. Θυμηθείτε την ακρόαση για το Hackaday όταν ο Kevin Rose επεσήμανε σε ένα επεισόδιο του παλιού τηλεοπτικού προγράμματος CNET των οθόνης στις αρχές του 2005. Έχοντας ήδη κατασκευάσει ρομπότ και μόλις ξεκινώντας από 8-bit Microcontrollers, Hackaday ήταν ακριβώς η πηγή νέων και ενδιαφέρουσων Έργα που έψαχνα.

Θυμηθείτε όταν όλες οι φωτογραφίες Hackaday έμοιαζαν έτσι; Αυτό είναι στην πραγματικότητα η πρώτη φορά που είχα ένα έργο που εμφανίζεται στην περιοχή!
Ένα τεράστιο ποσό έχει αλλάξει ότι τότε. Όταν ξεκίνησα ως συγγραφέας που μόλις σταμάτησε να χρησιμοποιεί ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Μερικά άρθρα αργότερα, αφαιρέσαμε το CSS που ανάγκασαν όλα τα άρθρα να είναι πεζά. Όταν έγινα από τον συντάκτη της κεφαλής το 2013 Σταματήσαμε να χτυπάσαμε την ημέρα την ημέρα υπέρ του Hackaday και περίπου ένα χρόνο αργότερα αναθεωρήσαμε την περιοχή, μετακινήσαμε από πράσινο σε μαύρο χρώμα έως κίτρινο-σε μαύρο και επεκτείνοντας το πλάτος περιεχομένου 470 pixel σε 800 . Πρόοδος.

Αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι το πώς μένουμε φρέσκο. Ο Hackaday έχει πάντα εμπιστευτεί τους συγγραφείς μας για να μας καθοδηγήσει ακολουθώντας τα δικά τους συμφέροντα. Οι άνθρωποι που γράφουν για το Hackaday έχουν πολύ καλύτερα πράγματα να κάνουν, αλλά χρησιμοποιούν τη γραφή τους ως δημιουργική πρίζα για να επικεντρωθούν στην ισοπέδωση των δεξιοτήτων τους, να ανακαλύψουν νέες χρήσεις της διαθέσιμης τεχνολογίας και να μοιραστούν αυτή την ενέργεια με την μεγαλύτερη κοινότητα Hackaday. Ζουν σε όλο τον κόσμο και εργάζονται σε πολλά διαφορετικά πεδία. Αυτές οι εμπειρίες έρχονται μαζί σε συλλογικά γραπτά. Είμαι τυχερός που έχω αυτή τη μεγάλη ομάδα συγγραφέων, και έτσι είσαι εσύ. Όταν τελειώσει ο χρόνος τους, η ελπίδα είναι ότι μια νέα ομάδα αναγνωστών θα εντείνει μέχρι το πιάτο και θα σιγουρευτεί ότι οι καλές εποχές δεν τελειώσουν ποτέ.

Κάτι ιδιαίτερο στο Hackaday

Το Hackaday είναι μια πραγματικά ανεξάρτητη φωνή και ο εξαρτώμενος από τους αναγνώστες μας, σε εμάς είναι ένα πολύ χρήσιμο περιουσιακό στοιχείο μας. Με τα χρόνια, έχω δει έναν ιστότοπο μετά από μια άλλη πτώση στο blight που είναι το διαφημιστικό ή το “sponsored content” – όταν κάποια εταιρεία πληρώνει για να δημοσιεύσει το μήνυμά τους σε έναν άλλον αξιόπιστο χώρο. Το Hackaday δεν έπρεπε ποτέ να το κάνει αυτό. Η Editorial Independence είναι μια πολυτέλεια που έχουμε χάρη στην ισχυρή υποστήριξή μας στο Parter Company Froundframe, το οποίο πιστεύει ότι η κοινότητα Hackaday αξίζει τον κόπο. Φυσικά, δεν θα το έχετε κανένα άλλο τρόπο.

Το Supplyframe Goten Hackaday τον Ιούλιο του 2013 και επενδύθηκε σε μεγάλο βαθμό στο μέλλον του Οργανισμού. Δημιούργησαν το Hackaday.io να προμηθεύσουν ένα μέρος για τη φιλοξενία έργων και την επόμενη άνοιξη ξεκινήσαμε το βραβείο Hackaday. Φιλέκαμε την πρώτη μας διάσκεψη ότι το Νοέμβριο του 2014 στο Μόναχο για να ανακοινώσει τον νικητή του μεγάλου βραβείου. Αυτός ήταν ο προκάτοχος στην υπεράσπιση του Hackaday που ξεκίνησε το 2015 και έχει αναπτυχθεί ευρέως ως η καλύτερη διάσκεψη υλικού εκεί έξω.

Τέχνη από τον Joe Kim για το διαγωνισμό γλυπτικής κυκλώματος Hackaday

Τέχνη από τον Joe Kim σε μια θέση Maya Posch για το GNU Debugger: https://hackaday.com/2020/11/06/local-and-remote-debugging-with-gdb/

Τέχνη από Joe Kim σε μια θέση Kristina Πάνος για τον Μηχανισμό των Αντικυθήρων: https://hackaday.com/2015/11/23/the-antikythera-mechanism/

Τέχνη από τον Joe Kim στο Steven Dufresne Post σχετικά με το λειτουργικό σύστημα ρομπότ: https://hackaday.com/2018/05/31/modular-robotics-made-easier-with-ros/

Τέχνη από τον Joe Kim σε ένα Brian Benchoff Post σχετικά με τη μεταβλητή οδηγίες Computing: https://hackaday.com/2016/02/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/19/14

Τέχνη από τον Joe Kim σε ένα Brian Benchoff Post σχετικά με Tesla εναντίον Edison: https://hackaday.com/2017/01/25/tesla-vs-edison/

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Hackaday άρχισε να γράφει αντικείμενα μακράς μορφής σε μια σειρά θεμάτων. Βαθιά καταδύσεις σε ιστορικά στοιχεία, εκκινητές για την παραλαβή νέων δεξιοτήτων, τα κομμάτια ενδιαφέροντος στον κόσμο γύρω μας και οι εξηγητές στην επιστήμη πίσω από τον εξοπλισμό και τα υλικά που χρησιμοποιούμε όλοι κατά την οικοδόμηση έργων. Ο Joe Kim ήρθε ως σκηνοθέτης του Hackaday και μεγάλωσε μια οπτική παρουσία γύρω από αυτά τα μακρύτερα άρθρα που είναι μοναδικά hackaday. Και οι συγγραφείς και οι συντάκτες βγήκαν πέρα ​​από τα μικρότερα χαρακτηριστικά του έργου για να ικανοποιήσουν αυτή την πρόκληση.

Το αγαπώ στο Hackaday. Είμαι λυπημένος να φύγω.

Γιατί να αφήσετε ένα τόσο καλό πράγμα;

Γιατί λοιπόν θα φύγω ποτέ το καλό που έχω πάει για μένα; Λοιπόν, πάντα αναρωτιόμουν αν θα μπορούσα να γράψω επαγγελματικά υλικολογισμικά. Ενώ αυτό δεν είναι ακριβώς εκεί που πηγαίνω, είναι ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο καλός φίλος μου Chris Gammell επεσήμανε ότι συμβάλλουν σε μια εκκίνηση που κατασκευάζει υπηρεσίες σύννεφων για μηχανικούς υλικολογισμικού γύρω από τον Zephyr ανοιχτό πηγές RTOS. Έκανα μια απόφαση να το δοκιμάσω, καθώς έχω έναν αριθμό μικροελεγκτών IOTπλατφόρμες κατά τη διάρκεια των ετών. Λατρεύω την ιδέα να είμαι agnostic hardware, και εδώ και πολύ καιρό είμαι υποστηρικτής των υπογεγραμμένων δυαδικών ψηφίων και των υπερ-αέρας ενημερώσεις. Η πλευρά του σύννεφου έχει τον έλεγχο ιστού και ένα υπόλοιπο API όπως θα περίμενε κανείς, αλλά ήμουν ευτυχής που το βλέπω επίσης έχει έλεγχο με βάση τον τερματικό σταθμό για εκείνους που μας αρέσει η εύκολη δέσμευση.

Αυτή η πτώση Chris με ενημερώνει ότι σκέφτηκε ότι θα περάσει με πλήρη απασχόληση στις σχέσεις προγραμματιστή και προσπαθούσε να βρει έναν αντίστοιχο που ήξερε πώς να γράψει firmware. Η δουλειά είναι να γνωρίσετε κάθε μέρος της πλατφόρμας, να εργάζεστε στην τεκμηρίωση, για την κατασκευή demos υλικού σε συνδυασμό με Chris και να γράψετε περιεχόμενο γύρω από αυτά, και να γνωρίσετε τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα και να τους υποστηρίξουν με οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζομαι. Έτσι, παίξτε με ενσωματωμένα συστήματα, γράψτε γι ‘αυτούς, και το Geek έξω από αυτό με άλλους ανθρώπους! Είναι μια ευκαιρία να αξιοποιήσω τα πράγματα που ήμουν καλά εδώ στο Hackaday, συν για να πάρετε κάποια εργασία firmware στο βιογραφικό μου. Τα αστέρια έχουν ευθυγραμμιστεί και αισθάνομαι ότι πρέπει να κάνω το άλμα.

Το λαμπρό μέλλον του Hackaday

Ο Elliot Williams και ο Mike Szczys λίγες μέρες μετά τη διάσκεψη του 2016 Hackaday Belgrade
Ήταν εξαιρετικό να είναι εδώ για αυτό, και γι ‘αυτό πολλά από το πλήρωμα γραφής – ειδικά οι συγγραφείς προσωπικού και οι συντάκτες – αποτελούν μέρος του Hackaday για τόσο πολλά χρόνια. Ναι, βγαίνω μακριά, αλλά ως αρχηγός του νέου συντάκτη, ο Elliot Williams βασίζεται σε πολλά περισσότερα από επτά χρόνια εμπειρίας με το Hackaday.

Ο Tom Nardi αναλαμβάνει ως διαχειριστή συντάκτης και η Κρίστινα Πάνος θα γίνει συντάκτης αναθέσεων. Η λίστα Jenny και ο Adam Fabio είναι μέλη μεγάλης διάρκειας του προσωπικού επεξεργασίας. Αυτοί οι συντάκτες υποστηρίζονται όλοι από πολύ περισσότερο από τριάντα άλλους συγγραφείς που έχουν διατηρήσει το πρόγραμμα δημοσίευσης μας γεμάτο όλο το ρολόι, την ημέρα και την ημέρα έξω, το έτος.

Ενώ σήμερα λέω αντίο να επεξεργαστεί και να γράψω, δεν λέω αντίο στο Hackaday. Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θα συνεχίσω να διαβάζω και να στέλνω σε αυτές τις συμβουλές.

Σας ευχαριστούμε σε όλους όσους μας έστειλαν ένα σύνδεσμο σε ένα έργο για να εμφανιστούν στην πρώτη σελίδα μας. Σας ευχαριστώ για όλα αυτά τα εποικοδομητικά και διορατικά σχόλια που προσθέτουν βάθος στα άρθρα που δημοσιεύσαμε. Σας ευχαριστώ σε όλους που γνώρισα, όχι μέσα από μια οθόνη, αλλά έξω στον πραγματικό κόσμο – αυτές οι άμεσες φιλίες είναι πάντα αγαπημένες. Και σας ευχαριστώ σε όλους όσους αξίζουν να περάσουν τη γνώση και βοηθώντας τους άλλους επίπεδο επάνω.

Long Live Hackaday!