Αναβάθμιση του DJI Flight Controllers

September 29, 2022 0 By fbnm

DJI, η εταιρεία που μας έδωσε την πάρα πολύ δημοφιλής φάντασμα των quadcopters, δεν κάνει μόνο τη δημοφιλή γραμμή των τετραγώνων FPV. Η κορυφή του ελεγκτή πτήσης γραμμής, το Naza V2, είναι πολύ καλό, ικανό να συνδεθεί με το λογισμικό σχεδιασμού πτήσης που θα ορίσει σημεία σημείων, μιλούν σε περιφερειακά πάνω από ένα λεωφορείο CAN και έχει βελτιωθεί αλγορίθμους πτήσης. Από την άλλη πλευρά, το μοντέλο “μειωμένης τιμής”, το φως της Ναζα, δεν μπορεί να συνδεθεί σε αυτά τα περιφερειακά με λεωφορείο και να έχει ένα κομμάτι ενός προβλήματος με την παρασκευή του quad από τη μια πλευρά ή την άλλη.

Το Naza V2 πωλεί για περίπου $ 300 και το φως της Ναζα πωλεί για περίπου $ 170, τόσο με μια μονάδα GPS. Το υλικό στο εσωτερικό του V2 και το φως είναι ακριβώς το ίδιο. Όλοι γνωρίζουμε πώς πρόκειται να πάει κάτω, σωστά;

[UDNHAM] OVER ON The RC Groups Forum κατάλαβε ένας τρόπος για να φορτώσει το πολύ πιο ικανό Firmware Naza V2 στο φως της Ναζα, δίνοντας τις πιο προσιτές δυνατότητες ελεγκτή πτήσης που ήταν, μέχρι τώρα, βρέθηκαν μόνο στο πολύ ακριβότερο V2 σκεύη, εξαρτήματα. Οι αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν καλύτερους αλγόριθμους για τη θέση του GPS και τη συγκράτηση του υψομέτρου, τη δυνατότητα σύνδεσης με τα περιφερειακά DJI, συμπεριλαμβανομένης της μονάδας Bluetooth, του IOSD και CAM Gimbals, υποστήριξη οκτακλητήρι, το μόντεμ DJI Datalink και μια δέσμη άλλων χαρακτηριστικών.

Παρόλο που ο DJI χρησιμοποιεί το ίδιο υλικό στο φως της Naza των $ 170 και τα $ 300 Naza V2, αναβαθμίζοντας το υλικολογισμικό απαιτεί σύνδεση στο Internet στους διακομιστές DJI. [UDNHAM] έγραψε ένα βοηθητικό πρόγραμμα που τροποποιεί το αρχείο / etc / hosts στον υπολογιστή σας, εκτελεί μια υπηρεσία και σας επιτρέπει να αναβαθμίσετε το υλικολογισμικό σας στο φως της Naza. Είναι γενικά μια αναβάθμιση υλικολογισμικού $ 130 για έναν ελεγκτή πτήσης DJI που είναι μια ενιαία λήψη μακριά.

[UDNHAM] Ρύθμιση ενός ιστότοπου όπου μπορείτε να κατεβάσετε το εργαλείο Firmware Flashing με μερικά βίντεο που δείχνουν τη διαδικασία αναβάθμισης και τη βελτίωση του υλικολογισμικού μετοχών. Μπορείτε να ελέγξετε τους παρακάτω.