Προσαρμοσμένα χειροποίητα κιβώτια, κατασκευασμένα με βαριά ατμό

December 16, 2022 0 By fbnm

από τα σύνολα τσαγιού σε σύνολα κουτιά CD, θα δείτε το έργο του Phillips Siblings Mill στα ράφια σε όλη τη χώρα. Κάνουν ξύλινα κουτιά για σχεδόν οποιοδήποτε είδος προϊόντος που μπορεί να φανταστείται. Είναι ενδιαφέρον ότι το κάνουν ο παλιός σχολικός τρόπος, με ολόκληρο το εργοστάσιο να τροφοδοτείται από τον ατμό.

Το ξύλο για τα κουτιά προέρχεται από το γερμανικό μύλο, καθώς και σχεδιάζεται στις κατάλληλες διαστάσεις. Αυτές οι λεπτές σανίδες κόβονται στη συνέχεια σε μέγεθος για κάθε πλευρά.

Οι περισσότεροι από τους πελάτες επιθυμούν να βάλουν το λογότυπό τους στα κουτιά τους, καθώς και το Phillips Siblings Mill είναι κάτι περισσότερο από ευτυχείς να υποχρεώσουν. Μάρκα μία πλευρά του κουτιού με ένα εργατικό σίδερο, σημειώνοντας μόνιμα το κουτί για τον πελάτη.

Τα κουτιά συναρμολογούνται είτε με συρραπτικά είτε καρφιά, επαρκή για να διαρκέσουν για πολλά, πολλά χρόνια. Όχι, δεν υπάρχουν αρμοί δάχτυλο σε αυτά τα κουτιά, ωστόσο με γενιές αξίας εμπειρίας σε αυτό το εργοστάσιο, θα υποθέσουμε ότι καταλαβαίνουν τι κάνουν.