Το κάναμε στους τελικούς της δημιουργίας Redbull!

August 20, 2022 0 By fbnm

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουμε ότι το έχουμε κάνει στον επόμενο γύρο του διαγωνισμού Red Bull Creation. Η είσοδος μας ήταν αρκετά απλή, αλλά απλά διασκεδάζοντας αρκετά για να μας πάρει. Συναρμολογήσω την ομάδα μου εδώ στο Springfield Missouri στο Squidfoo καθώς και τη δημιουργία κάποιων ερωτημάτων πλήρους απασχόλησης Skype με συγγραφείς αλλού.

Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ιδέα τι θα είναι το θέμα, αλλά γνωρίζουμε ότι θα έχουμε 72 ώρες για να την ολοκληρώσουμε, ξεκινώντας από το 19ο. Ο Red Bull θα γυρίσει ολόκληρη τη διαδικασία, ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε καθώς χτίζουμε. Δεν είμαστε μια καλά εκπαιδευμένη ομάδα και είμαστε όλοι πολύ σημαντικά. Θα είμαστε τυχεροί αν ολοκληρώσουμε οτιδήποτε εκείνη την εποχή!

Θα ήθελα να απευθυνθώ σε μερικές κοινές σκέψεις:

1. Γιατί προωθείτε τον Red Bull;
Το Hackaday έχει πάντα επικεντρωθεί στην προώθηση της hacking. Βλέπουμε αυτόν τον διαγωνισμό ως έχει τον ίδιο στόχο. Εάν ο Red Bull θέλει να είναι αυτό που συμβαίνει αυτό, κανένα πρόβλημα εδώ. Ίσως άλλες εταιρείες θα πάρουν το προβάδισμα τους. Φανταστείτε αν η Sony ή η Microsoft πραγματοποιήθηκε επίσημα διαγωνισμούς hacking! Μοιάζει με το ραδιόφωνο που έχει αρχίσει να κάνει το ίδιο πράγμα επίσης. Καλό για αυτούς!

2. Γιατί χτίσατε το πράγμα σας με αυτόν τον τρόπο / γίνεται λάθος / γιατί δεν το κάνατε με αυτόν τον τρόπο;
Δεν είμαστε επαγγελματίες. Είμαστε κάτω από ένα σφιχτό χρονικό όριο. Θέλουμε να βάλουμε σε μια καλή παράσταση, ίσως να το κάνουμε πυροβολούν σπινθήρες ακούγονται σαν πιο διασκεδαστικό από το να το καθιστούν ακριβείς στο νανόμετρο. Φωτίσει.