Ρωτήστε το Hackaday: Τι ταινίες έχουν τις καλύτερες / χειρότερες σκηνές χάκερ

February 9, 2023 0 By fbnm

Ήρθε η ώρα να κάνετε την καλύτερη αντίληψη σας για τον [Comic Book Guy] καθώς κάνετε την κατάστασή σας για σκουπίδια ή νίκη σε τεράστιες σκηνές hacking screen. Δείχνουμε πολλές ταινίες, καθώς και είναι δύσκολο να μην γοητεύσει όταν οι κινηματογραφιστές κόβουν τις γωνίες κάνοντας μηδενική έρευνα σε αυτό που χρησιμοποιεί έναν υπολογιστή πραγματικά μοιάζει. Ωστόσο, τότε όταν σε ένα φανταστικό, ενώ έχετε μια ομάδα που κάνει τη δέουσα επιμέλεια, καθώς και θέτει μια σκηνή που έχει νόημα σε όσους από εμάς γνωρίζουμε. Έτσι αναρωτιόμαστε, ποιες ταινίες πιστεύετε ότι έχετε τις καλύτερες σκηνές hacking, καθώς και ποιες είναι οι χειρότεροι παραβάτες; Αφήστε την άποψή σας στο θέμα στην ενότητα Σχόλια.

Αναγνωρίζουμε ότι μπορείτε να βρείτε τόνους κακώς γίνει, αυτό που θα θέλαμε πραγματικά να ακούσουμε είναι ποιος το έκανε σωστό. Θα ξεκινήσουμε με μερικά παραδείγματα. Η εικόνα στην επάνω αριστερή πλευρά είναι μια σκηνή από την Tron: Η παράδοση που πιστεύουμε ότι έκανε ένα εξαιρετικό έργο της απεικόνισης της πραγματικής χρήσης του υπολογιστή. Μπορείτε να ελέγξετε πολύ περισσότερα για το μεγάλο ποσό εργασίας που μπήκε σε αυτό σε αυτό το σύντομο άρθρο (μέσω Reddit).

Στην κατώτερη καλύτερη είναι μια από τις πιο σκιερές σκηνές ταινιών που αφορούν το μυαλό. [Hugh Jackman] αναγκάζεται να κάνει κάποια «hacking» από το [John Travolta] στον ξιφία της ταινίας. Ο υπότιτλος στην κορυφή της οθόνης είναι ο “compiler”, καθώς και ποιος καταλαβαίνει το heck τι αναμένεται να είναι το υπόλοιπο;

Στην πλευρά hacking hackware, παίρνει λίγο πιο δύσκολο, θα θέλαμε μερικά παραδείγματα hacks ή mods υλικού.