Το εγκαταλελειμμένο αεροπλάνο απογειώνεται για άλλη μια φορά ως υψηλής ποιότητας RV

May 24, 2022 0 By fbnm

που έχετε κατά νου ακριβώς πώς ήθελες να ενσωματώσετε ό, τι είναι ένα παιδί; όπως τα λιοντάρια καθώς και οι τίγρεις σε ligers καθώς και ούτω καθεξής; Λοιπόν, ορισμένοι νέοι ονειρεύονται τα υβρίδια μεταφοράς. Για ογδόντα χρονών [Gino Lucci], τώρα ένας συνταξιούχος της αεροπορικής δύναμης, αυτό το όνειρο περιελάμβανε ένα αυτοκίνητο αναψυχής που ενσωματώθηκε ένα άτρωτο αεροπλάνο καθώς και ένα φορτηγό αποστολής.

Εκεί, σκουριά σε ένα πεδίο έξω από το rolla, το Μιζούρι – το vintage αεροπλάνο που θα ξεκινήσει [gino lucci] στο μονοπάτι για να ικανοποιήσει αυτό το όνειρο. Αυτή η δουλειά άρχισε όταν το παιδί [Gino] βρήκε το σώμα ενός 1943 Douglas R4D ένοπλες δυνάμεις παραδώσει αεροσκάφη.

Κατά το επόμενο έτος, το [Gino], καθώς και οι γιοι του επέτρεψαν την άτρακτο με το σασί ενός παγκόσμιου φορτηγού μεσαίου τύπου Durastar 4400. Μας αρέσει ακριβώς πώς πήγαν γι ‘αυτό. [Gino] Εκτός από τα νεαρά αγόρια που συνεχίζουν να βάζουν τα δύο μαζί καθώς και να κόψουν το άτρακτο στα στάδια μέχρι να το πήξουν σωστά. Αφού το καθιστούσε ο κύριος τρόπος, χρειάστηκε ένα ακόμη δύο χρόνια για να επεξεργαστεί τα Kinks.

Το φανταστικό φλαμίνγκο είναι 38 πόδια (11,6 μέτρα) μακριά καθώς και τα 14,5 πόδια (3,81 μέτρα) ψηλά. Ωστόσο, η πολύ καλύτερη μέτρηση είναι το πλάτος. Δεν είναι απροσδιόριστο, ωστόσο είναι προφανώς μισή ίντσα (1,27 cm) υπό την έννοια του τι είναι το νόμιμο δρόμο στο Μίτσιγκαν. Χρησιμοποίησαν τα υπολείμματα του κινητήρα του αεροπλάνου ως φτερά καθώς και πήραν τους καθρέφτες μακριά από μια δεκαετία του ’70 ford pickup. το πάτωμα πέρα ​​από το σπάσιμο καθώς και το επιθεωρήστε.

Αυτό αναπτύσσει δαπάνη περίπου $ 20.000 δολάρια ΗΠΑ. Εάν έχετε αυτό το είδος χρημάτων, ίσως αντ ‘αυτού να γεμίσετε έναν ισχυρό κινητήρα σε ένα μικρό αεροπλάνο για να πάρετε τα λάκτισμα σας.