Το Predator Fit για το Monsterpalooza περιλαμβάνει υπερβολικά κατασκευασμένο κανόνι ώμου

October 23, 2022 0 By fbnm

Αυτό το κοστούμι Predator ήταν πρεμιέρα στη φετινή διάσκεψη Monsterpalooza. Δεν είναι τίποτα λιγότερο από απίστευτο. Ωστόσο, το κανόνι του ώμου είναι πραγματικά αυτό που έχασε την προσοχή μας. Το πράγμα είναι εντελώς μηχανοκίνητο καθώς περιλαμβάνει θόρυβο καθώς και εφέ φωτισμού.

Είδαμε μια ματιά για το τι [Jerome Kelty] είναι ικανός πριν από περίπου δύο χρόνια. Εμφανίστηκε από μια πλατφόρμα animatronics με έδρα το Arduino που έβαλε μαζί για ένα κανόνι ώμου του αρπακτικού που εντοπίστηκε με βάση το πού δείχνει το κράνος του αρπακτικού. Ωστόσο, εκτός από μια παρουσίαση βίντεο Δεν υπήρχαν πολλές πληροφορίες σχετικά με την πραγματική κατασκευή. Αυτό δημοσιεύει το συμβάλλει για αυτό καθώς και από τότε μερικά.

Ένα αντίγραφο αυτής της υψηλής ποιότητας σπάνια το έργο ενός μόνο ενός ατόμου. Μια ομάδα οπαδών εντάχθηκε για να συμβεί αυτό. Αφού λάβετε τα χυτευμένα μέρη για το σακίδιο καθώς και η Canon από ένα ακόμα μέλος της ομάδας [Jerome] που ξεκίνησε για να διαμορφώσει τη δομή υποστήριξης, τους κινητήρες, καθώς και να διαχειριστείτε τα ηλεκτρονικά μέσα στην περιοχή. Αυτό σήμαινε έναν τόνο άλεσης, κοπής, καθώς και σχηματισμού εξαρτημάτων όπως ο βραχίονας στήριξης που φαίνεται πάνω από το οποίο ενσωματώνει έναν σερβοθητήρας στο ορθογώνιο περίγραμμα. Όλοι οι έλεγχοι σε σχήμα στο σακίδιο, με καλωδιακές τηλεοράσεις που εκτελούνται στο κράνος, εκτός από το κανόνι.