Το τρέχον περιοριστικό δίοδο χρησιμοποιεί καθώς και στο σεμινάριο

May 26, 2022 0 By fbnm

όχι ότι αυτό συμβαίνει συχνά, ωστόσο τι κάνετε όταν αντιμετωπίζετε μια εργασία επισκευής όπου δεν καταλαβαίνετε την πηγή ενέργειας, ωστόσο, καταλαβαίνετε πρέπει να οδηγήσετε την οπίσθια φωτισμό LED ? Όταν αντιμετωπίζεται με αυτό το πρόβλημα [Eric Wasatonic’s] Service ήταν να στυλ για ασάφεια. Σε αυτή τη συναρπαστική εργασία επισκευής hack [Eric] που χρειάστηκε για να φέρει πίσω οπίσθιο φωτισμό για μια παλιά οθόνη Stereo LCD οχήματος. Πολύ πρώτα εγγυάται ότι συνεργάστηκε με μια πηγή ενέργειας DC εισάγοντας ένα μικρό ανορθωτό γέφυρας πλήρους κύματος. Στη συνέχεια, η κατανόηση που χρειάστηκε 4 mA για να τροφοδοτήσει κάθε LED για οπίσθιο φωτισμό χρησιμοποίησε περίπου το 1978 Vintage Present Diodes που αναπτύχθηκαν για να περάσουν 2mA το καθένα ανεξάρτητα από την πηγή τάσης, μέσα σε όρια φυσικά.

Σίγουρα αυτό είναι μια εύκολη εργασία επισκευής hack, ωστόσο αξίζει να συμπεριληφθεί σε κανείς τσάντα από κόλπα. Όπως πολλοί hacks, καταλαβαίνω πάντα να κερδίζεται. [Eric] μοιράζεται ένα δεύτερο βίντεο όπου χρησιμοποιεί ένα τράβηγμα καμπύλης καθώς και μερικά δελτία δεδομένων για να κατανοήσουν ακριβώς πώς αυτά τα παλιά μέρη τσιμπούν πραγματικά. Αυτές οι παλιές ρυθμιστικές οδοντωτές πορείας 1N5305 είναι μόλις κατασκευασμένες από ένα JFET με ένα εσωτερικό σχόλιο αντίσταση στην είσοδό του που διατηρεί μια σταθερή παρουσία. Για να αποδείξει την απλότητα ενός τέτοιου συστατικού, [ERIC] κατασκευάζει ένα σημερινό περιοριστικό κύκλωμα που χρησιμοποιεί ένα JFET καθώς και τα σχόλια Ποτενσιόμετρο, στη συνέχεια επιβεβαιώνει την απόδοση σε ένα tracer καμπύλης. Το κατασκευασμένο κύκλωμα προσομοίωσης του δούλεψε τέλεια.

Υπήρξε λίγο χρήματα που πρέπει να γίνουν με αυτή την εργασία επισκευής, το οποίο είναι πάντα ένα πρόσθετο μπόνους, καθώς και ο παραλήπτης δεν ανέφερε ποτέ πίσω με οποιοδήποτε είδος προβλημάτων, ώστε η επισκευή να τεκμαίνεται επιτυχής. Μπορείτε να δείτε τα δύο βίντεο που συνδέονται μετά το διάλειμμα, καθώς θα ήταν συναρπαστικό να ακούσετε τις σκέψεις σας για το τι θα μπορούσε να γίνει με διαφορετικό τρόπο, προσέφερε τις ίδιες συνθήκες.