Root Verizon Galaxy Tab 2 και εγκαταστήστε την ανάκτηση CWM / TWRP

May 5, 2023 0 By fbnm

Μπορείτε τώρα να ρίζα root Verizon Galaxy Tab 2 σε ICS και Jelly Bean Firmware αναβοσβήνοντας το προ-ριζωμένο υλικολογισμικό αποθεμάτων στη συσκευή σας. Εκτός αυτού, μπορείτε επίσης να ξεκλειδώσετε το bootloader και να εγκαταστήσετε την ανάκτηση CWM ή TWRP.

Οι συσκευές Android από την Verizon θεωρούνται πολύ δύσκολο να hack λόγω της ασφάλειας και της ασφάλειας τους και των κλειδωμένων bootloaders. Ένα διαρκή παιχνίδι απόκρυψης και αναζήτησης συνεχίζεται πάντα μεταξύ του σημαντικότερου φορέα των ΗΠΑ και μερικών από τους αιχμηρούς εγκεφάλους της κοινότητας Android. Η Verizon συνεχίζει να ενισχύει τον τοίχο και οι καταπληκτικοί προγραμματιστές μας παίρνουν τις νέες προκλήσεις με ανοιχτά χέρια.

Ενώ οι διεθνείς παραλλαγές του Galaxy Tab 2 είναι πολύ εύκολο να ριζώσουν και να εγκαταστήσουν μια προσαρμοσμένη ανάκτηση, η ρίζα του Galaxy Tab 2 SCH-I705 από την Verizon είναι λίγο περίπλοκη. Εάν έχετε αυτή τη συσκευή tablet και θέλετε να την ρίζες, ξεκλειδώστε το bootloader και εγκαταστήστε μια προσαρμοσμένη ανάκαμψη όπως το ClockWorkMod ή το TWRP, έχουμε έρθει με έναν ιδανικό οδηγό (τουλάχιστον νομίζω) για το ίδιο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον οδηγό, μπορείτε να ριζώσετε την καρτέλα του Galaxy 2 στο Sandwich Ice Cream και το Android 4.1.2 Firmware Jelly Bean.

Έχοντας πρόσβαση root στην καρτέλα Galaxy σας 2 SCH-I705 μπορεί να είναι επωφελής με πολλούς τρόπους. Θα είστε σε θέση να εγκαταστήσετε πολλές πολύ χρήσιμες εφαρμογές που απαιτούν άδεια ρίζας, αναβοσβήνουν ένα mod ή προσαρμοσμένο ROM για να βελτιώσουν την απόδοσή του.

Αποποίηση ευθυνών:

Λάβετε υπόψη ότι η μέθοδος που περιγράφεται παρακάτω θεωρείται επικίνδυνη. Θα ακυρώσει την εγγύηση της συσκευής σας και αν δεν ακολουθηθεί προσεκτικά, μπορεί να το τούβλα. Σε έχω προειδοποιήσει! Προχωρήστε εάν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην δοκιμάσετε αυτή τη μέθοδο εάν η έκδοση υλικολογισμικού της συσκευής σας είναι VRBMI1 ή παραπάνω!

Προαπαιτούμενα:

Κατεβάστε το εργαλείο ODIN3 και εξαγάγετε το ZIP: ODIN3_V3.04.ZIP

Κατεβάστε ένα από τα ακόλουθα firmwares και εξαγάγετε το στην επιφάνεια εργασίας σας:

Προ-ριζωμένο υλικολογισμικό ICS: SCH-I705_4.0.4_VRLJ1_PREROOTED_ODIN.7Z

Προ-ριζωμένο firmware Jelly Bean: Jellybean-4.1.2-Rooted_sch-I705.tar.md5-Compressed.7z

Κατεβάστε το Insecure Bootloader για ξεκλείδωμα bootloader. Μετά τη λήψη, τοποθετήστε το στον κύριο (ρίζα) κατάλογο της κάρτας SD της συσκευής σας: aboot.img

Κατεβάστε την προτιμώμενη προσαρμοσμένη ανάκτηση από κάτω:

CWM Recovery (No Touch): Recovery.tar.md5

TWRP Recovery (Υποστηρίζει άγγιγμα): twrp_2440.tar.md5

Κατεβάστε και εγκαταστήστε είτε τους Chauffeurs Samsung USB είτε τους KIE στον υπολογιστή σας.

Ενεργοποιήστε το USB Debugging στο Galaxy Tab 2 SCH-I705 από τις Ρυθμίσεις> Επιλογές προγραμματιστή.

Φορτίστε τη συσκευή σας έτσι ώστε να έχει περίπου 70% επίπεδο μπαταρίας.

Εγκατάσταση ριζωμένου υλικολογισμικού στην καρτέλα 2 SCH-I705:

Απενεργοποιήστε την καρτέλα σας και εκκινήστε την σε λειτουργία ανάκτησης: Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο έντασης +up +μέχρι να δείτε ένα πράσινο bot Android στην οθόνη, στη συνέχεια απελευθερώστε την ισχύ που είναι απαραίτητη και διατηρήστε την έντονη ένταση που πιέζεται μέχρι να δείτε ένα μενού με “Ανάκτηση συστήματος Android” γραμμένο στην κορυφή. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα έντασης ήχου και ισχύος όταν η συσκευή βρίσκεται σε αυτή τη λειτουργία.

Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω και “σκουπίστε τα δεδομένα/επαναφορά εργοστασίου”.

Στη συνέχεια, “Wipe Cache Partition” επίσης.

Μην κάνετε επανεκκίνηση ή απενεργοποιήστε τη συσκευή και εκκινήστε την απευθείας σε λειτουργία λήψης: Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Down Down + μέχρι να δείτε μια προειδοποιητική οθόνη και, στη συνέχεια, πατήστε την ένταση που είναι απαραίτητη για να συνεχίσετε τη λειτουργία λήψης.

Τώρα ξεκινήστε το ODIN3 3.04 και συνδέστε τη συσκευή στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB.

Περιμένετε μέχρι να ανιχνευθεί η καρτέλα σας από τον Odin. Μια επιτυχημένη σύνδεση υποδεικνύεται από τη θύρα ID: COM στο Odin που ψάχνει στο μπλε και “προστέθηκε!” Μήνυμα στο παρακάτω πλαίσιο.

Αγγίξτε οτιδήποτε άλλο στο Odin και κάντε κλικ στο κουμπί PDA. Μεταβείτε στο αρχείο υλικολογισμικού με επέκταση .tar.md5 και επιλέξτε το.

Όταν είστε σίγουροι ότι δεν έχετε χάσει τίποτα, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη στο Odin.

Το υλικολογισμικό θα αναβοσβήνει στη συσκευή σας σε λίγα λεπτά και στη συνέχεια θα δείτε το πέρασμα! Μήνυμα για τον Odin.

Η καρτέλα 2 Verizon Galaxy 2 θα επανεκκινήσει αυτόματα αυτόματα και θα έχει πρόσβαση root. Για να το ελέγξετε, ανοίξτε το συρτάρι εφαρμογής στη συσκευή σας και αναζητήστε μια εφαρμογή που ονομάζεται “Supersu”. Ανοίξτε το και ενημερώστε το δυαδικό SU αν σας ζητήσει να το κάνετε. Μπορείτε τώρα να κάνετε οποιαδήποτε εφαρμογή που χρειάζεται ρίζα. Απολαμβάνω!

Ξεκλείδωμα του bootloader στην καρτέλα Verizon Galaxy 2:

Πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση μιας προσαρμοσμένης ανάκτησης στην καρτέλα σας, σας συνιστούμε να ξεκλειδώσετε πρώτα το bootloader στη συσκευή σας. Εδώ είναι τα βήματα:

Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή Emulator Android Terminal στην καρτέλα Galaxy 2 και δώστε την πρόσβαση root.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε αντιγράψει το αρχείο “aboot.img” στον ριζικό κατάλογο της συσκευής σας.

Ανοίξτε τον εξομοιωτή τερματικού και πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή:
δοχείο
CD /SDCARD /
dd if = aboot.img του =/dev/block/mmcblk0p5
επανεκκίνηση λήψης

Ο ανασφαλής bootloader θα ωθηθεί στη συσκευή σας και ο bootloader θα ξεκλειδωθεί.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να αναβοσβήνετε το αρχείο “aboot.img” στη συσκευή σας χρησιμοποιώντας το ADB (γέφυρα εντοπισμού σφαλμάτων Android). Εάν έχετε ρυθμίσει το ADB στον υπολογιστή σας πληκτρολογήστε την εντολή που δίνεται παρακάτω. Σε περίπτωση που δεν το έχετε ρυθμίσει ακόμα, κατεβάστε τα πιο πρόσφατα εργαλεία πλατφόρμας SDK στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να εκδώσετε αυτές τις γραμμέςnull