Το Raspberry Pi Power Regulator Μεταμόσχευση μειώνει τη χρήση ενέργειας

November 25, 2022 0 By fbnm

εάν θέλετε να εκτελέσετε το Raspberry Pi από κάτι άλλο από ένα ρεύμα ρεύματος, καθώς και έχετε κάποια κότσια για να ανταλλάξετε, αυτό το hack είναι ακριβώς πάνω στο δρομάκι σας. [TOM] που αποτελείται από μια αντικατάσταση ισχύος λειτουργίας διακόπτη για τον γραμμικό ρυθμιστή της RPI. Αυτό είναι το πρώτο hack hack που έχουμε δει πού τροποποιείται το επί του σκάφους το επί του σκάφους του RPI καθώς και εκεί είναι όπου τα πράγματα παίρνουν λίγο τρομακτικό.

Το πρώτο πράγμα που έγινε ήταν να εξαλείψει τον γραμμικό ρυθμιστή, αφήνοντας το αποτύπωμα που δεν έχει υποστεί βλάβη Rg2 που φαίνεται παραπάνω. Προφανώς, ένας σταθμός επαναφοράς δεν προσφέρθηκε ως η τεχνική που χρησιμοποίησαν εξηγούσαν να κρατούν το διοικητικό συμβούλιο με τη συγκίνηση του ρυθμιστή με τσιμπιδάκια, τότε ανατινάξε το με ένα πιστόλι ζεστού αέρα. Μας κάνει λίγο Queasy αφού το τσιπ επεξεργαστή έχει αποτύπωμα συγκόλλησης που δεν θέλετε να χάσετε.

Αλλά προφανώς όλα είναι ακόμα καλά. Με τον σπασμένο γραμμικό ρυθμιστή που προέκυψε ένα ζεύγος 5V καθώς και 3,3V ρυθμιστή διακόπτη εισάγει τάση με την κεφαλίδα GPIO. Οι προκαταρκτικές δοκιμές δείχνουν εξοικονόμηση κόστους περίπου 25%, ωστόσο, θα είχαμε απεικόνιση ότι ποικίλλει σημαντικά με βάση το φορτίο.