Τρεις έγκαιρες πρόσβαση σε εφαρμογές θα πρέπει να παρακολουθείτε

July 11, 2023 0 By fbnm

Η Google εισήγαγε την πρόωρη πρόσβαση κέρδους στο πρόγραμμα πέρυσι, εισάγοντας ένα νέο τμήμα του ίδιου ονόματος στο Play Store. Αυτή η πρόωρη πρόσβαση σε τμήματα καταγράφει όλες τις εφαρμογές που εξακολουθούν να βρίσκονται σε beta, ωστόσο οι σχεδιαστές τους έχουν κάνει να προσφέρονται για δοκιμές καθώς και ανατροφοδότηση. Αυτό ωφελεί καθώς και επιταχύνει τη διαδικασία προώθησης της εφαρμογής. Από την άλλη πλευρά, παρέχει ενθουσιώδη άτομα μια ιδέα για το τι να περιμένετε από μια εφαρμογή καθώς και τι είδους εφαρμογές θα εμφανιστούν σύντομα στο Android. Σας φέρνουμε αξιοσημείωτες εφαρμογές μάλλον συχνά από το Google Play Store, ωστόσο σήμερα έχουμε κάποιες εφαρμογές που εξακολουθούν να βρίσκονται σε εξέλιξη, ότι πρέπει να προσέχετε ότι μπορεί να αποδειχθούν φοβερό.

Εκτοξευτής

Ας ξεκινήσουμε με την λιγότερο εντυπωσιακή εφαρμογή στη λίστα μας. Αυτό δεν είναι να δηλώσει ότι είναι μια κακή εφαρμογή με οποιοδήποτε είδος τρόπου. Στην πραγματικότητα, μάλλον το αντίθετο. Για μια εφαρμογή που βρίσκεται ακόμα σε beta, αυτή η νέα εφαρμογή εκτοξευτή είναι αρκετά ομαλή, καθώς και δεν μας ατύχημα κατά τη δοκιμή. Ωστόσο, έχουμε δει πολλές προσπάθειες να επαναπροσδιορίσουμε τη μέθοδο που φαίνονται οι οθόνες μας καθώς και η λειτουργία πριν. Ακόμη και τεράστια ονόματα όπως το Yahoo (Aviate) καθώς και η Microsoft (Arrow Launcher) έχουν δοκιμάσει τα χέρια τους σε αυτό. Είναι φανταστικά ως επί το πλείστον, ωστόσο τίποτα δεν χτυπά την αίσθηση του Android, τουλάχιστον κατά τη γνώμη μας. Του εκτοξευτή προσπαθεί, ωστόσο, αν επιτυγχάνει ή όχι είναι τόσο πολύ όσο εσείς αποφασίσετε.

Μην χάσετε: Μάθετε ποιος κλέβει τα δεδομένα σας WiFi καθώς και να τα μπλοκάρει στο Android

Βασίζεται σε απλές χειρονομίες. Ο εκτοξευτής κατηγοριοποιεί αμέσως τις εγκατεστημένες εφαρμογές σας σε ταξινομήσεις σαν πολλές άλλες εφαρμογές εκκίνησης. Μπορείτε να σπάσετε να ανοίξετε το συρτάρι widget καθώς και να σπάσετε δεξιά για να ανοίξετε το συρτάρι φακέλου. Αυτές οι δύο χειρονομίες είναι διακόπτες. Το Swiping αριστερά στο Widget Drawer φέρνει μια σελίδα ρυθμίσεων όπου μπορείτε να αποκρύψετε τα προσφερόμενα widgets. Δεν μπορείτε ακόμα να προσθέσετε οποιοδήποτε τύπο γραφικών στοιχείων. Πρέπει να πετάξετε προς τα κάτω για να αποκτήσετε πρόσβαση στο συρτάρι της εφαρμογής καθώς και να σπάσετε όσο και να διευρύνετε την αποβάθρα σας. Ωστόσο, για έναν εκτοξευτή που φαίνεται να στοχεύει να κάνει τα πράγματα ευκολότερα, ανακαλύψαμε ότι τους καθιστά πιο δύσκολο.

Αλλά δεδομένου ότι είναι μια εφαρμογή εκτοξευτή, πολλά από εσάς μπορεί να σκέφτεστε να δείτε τι φέρνει στο τραπέζι. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που αισθανθήκαμε την απαίτηση να συμπεριληφθεί ο εκτοξευτής. Ω, όπως και η προβολή των διαφημίσεων μάλλον ωραία. Αισθάνονται σαν μέρος του εκτοξευτή. Μπορεί σχεδόν να σας τεχνική για να τους κάνετε κλικ.

[GooglePlay URL = “”/]
Μανδύας

Το μανδύα είναι μια εφαρμογή VPN που είναι απολύτως και εντελώς δωρεάν, τουλάχιστον για τώρα. Σε αντίθεση με την Opera Max, δεν χρειάζεται καν να συνεχίσετε να επιστρέφετε στην εφαρμογή κάθε 24 ώρες για να “επαναφορτίσετε” τη σύνδεσή σας VPN. Το μόνο μειονέκτημα είναι πιθανότατα η ζήτηση εγγραφής για λογαριασμό. Είναι απαραίτητο. Όταν ξεπεράσετε την εγγραφή, είναι μια αρκετά απλή εφαρμογή με όχι πολλά να κάνετε. Προσθέστε τα δίκτυα WiFi που εμπιστεύεστε ως αξιόπιστα δίκτυα και ο μανδύας θα τα αφήσει να είναι.

Πρέπει να διαβάσετε: Η Google παρέχει δωρεάν μια εφαρμογή πληρωμής κάθε εβδομάδα

Μπορείτε ακόμα να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία VPN του μανδύα όταν συνδέεται με ένα αξιόπιστο δίκτυο. Για τα δίκτυα που δεν βρίσκονται στον αξιόπιστο κατάλογό σας, ο Cloak ενεργοποιείται από μόνη της μόλις συνδεθείτε με αυτά. Έτσι, την επόμενη φορά που θα συνδέσετε σε αυτό το καφενείο ή το σιδηροδρομικό σταθμό δημόσιο WiFi, δεν θα απαιτήσετε να ασχοληθείτε με την ασφάλεια του δικτύου.

[GooglePlay URL = “”/]
Καραμέλα

Το Cinetrak είναι ένα είδος γενικής εφαρμογής, ωστόσο είναι μάλλον χρήσιμο. Με βάση τον σχεδιασμό υλικού της Google, η εφαρμογή φαίνεται όμορφη, καθώς και το UI είναι υγρό λείο με ωραία κινούμενα σχέδια. Το όνομα θα έπρεπε να σας έχει ήδη πει τι είναι αυτή η εφαρμογή, Cinema/Movies. Υπάρχουν αρκετές καρτέλες που μπορείτε να περάσετε γρήγορα μεταξύ τους, καθώς και να ρίξετε μια ματιά σε όλες τις τερματικές, δημοφιλείς, πιο αναμενόμενες ταινίες, ημερομηνίες απελευθέρωσης DVD για ταινίες καθώς και σχεδόν ό, τι θέλετε να καταλάβετε για μια ταινία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει: Πώς να δείτε όλες τις εφαρμογές που αγοράστηκαν στο Google Play Store

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ρυμουλκούμενα μέσα στην εφαρμογή, να δείτε το cast καθώς και άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην εφαρμογή IMDB. Η εφαρμογή παρουσιάζει επίσης βαθμολογίες για μια ταινία από διαφορετικές πηγές όπως το Rotten Tomatoes, το IMDB, καθώς και με άλλους. Είναι περισσότερο από μια συνολική εφαρμογή για τους λάτρεις των ταινιών από το IMDB καθώς και αυτό δηλώνει κάτι. Οι λάτρεις της ταινίας είναι σίγουρα απαίτηση να το επιθεωρήσουν.

[GooglePlay URL = “”/]
Συνιστώμενη ανάγνωση: Μερικά mods mods για να ξεκινήσετε