Ο έλεγχος ενός ρομπότ πάνω από τον ιστότοπο μεγαλώνει

July 30, 2022 0 By fbnm

, θεωρώντας ότι η αρχή των ανθρώπων του Ιστού έχουν ελέγξει τα ρομπότ πάνω από αυτό, κοιτάζοντας σε κοκκώδη gifs των Faraway EX Spaces όπως το ρομπότ πλούνει γύρω. Το Runmyrobot.com έχει πάρει αυτή την έννοια, καθώς το έφερε εντελώς στους εφήβους. Αυτά τα ρομπότ χρησιμοποιούν wifi ή κινητές συνδέσεις, είναι τυπωμένες 3D, καθώς και η Python.

Ο ιστότοπος στοχεύει να προμηθεύσει ό, τι σε οποιοδήποτε άτομο που επιθυμεί να συμμετάσχει. Εάν είστε απλά ένας ανώνυμος επισκέπτης, μπορείτε ακόμα να παίξετε με τα ρομπότ, ωστόσο οποιοδήποτε άτομο μπορεί να παίξει επίσης με το ίδιο ακριβώς, καθώς και συχνά ένας ολόκληροςς άλλοι επισκέπτες παράγουν μια κακοφωνία εντολών που το κάνει να μην είναι διασκεδαστικό – αλλά Μπορείτε πάντα να βγάλετε ένα διαφορετικό ρομπότ. Τα συνδεδεμένα μέλη του ιστότοπου έχουν την επιλογή να αναλάβουν ένα ρομπότ καθώς και να μην επιτρέπουν κανένα άλλο να το χρησιμοποιήσει.

Εάν θέλετε να αναπτύξετε ένα ρομπότ καθώς και να το προσθέσετε στον ιστότοπο, οι δημιουργοί δείχνουν ακριβώς πώς να το κάνετε αυτό επίσης, με ένα αποθετήριο κώδικα github καθώς και 3D-εκτυπώσιμα στυλ που προσφέρονται για λήψη, εκτός από τις οδηγίες του YouTube ακριβώς Πώς να αναπτυχθεί είτε το τυπωμένο ρομπότ είτε το ένα από τα μέρη του ραφιού. Προσπαθούν επίσης να βρουν προστάτες για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη, με το πρώτο προϊόν στην καταχώρισή τους να είναι μια εφαρμογή για κινητά.

Χάρη στο [SIM] για τη σύνδεση.