Ανταπόκριση σε ένα ολόκληρο MacBook Pro

June 27, 2022 0 By fbnm

[Sterling] Το MacBook Pro έχει την τάση να θερμαίνεται κατά καιρούς. Ορισμένες από αυτές τις υπερθέρμανσες οφείλονται σε αυτό που χρησιμοποιεί το Mac του για – τυχερά παιχνίδια και κάνει μουσική. Ένα μεγαλύτερο μέρος αυτής της υπερθέρμανσης είναι ότι αυτός ο φορητός υπολογιστής είναι μια συσκευή ηλεκτρονικών ειδών καταναλωτή – πρόκειται να πεθάνει αργά ή γρήγορα. Μια μέρα τον Μάρτιο, αυτό το laptop λίγο το σφαίρα, και εκεί είναι όπου αυτή η ιστορία γίνεται ενδιαφέρον.

Πριν από το MacBook πέθανε, η [Sterling] ήταν ο Temps καταγραφής μεταξύ 80 και 90ºC, με μέγιστο αριθμό 102º. Οι εύκολες διορθώσεις, πεπιεσμένος αέρας, μια στάση φορητού υπολογιστή και η λειτουργία των οπαδών πλήρης έκρηξη όλη την ώρα δεν βοήθησε. Όταν ο φορητός υπολογιστής πέθανε, [στερλίνα] ήταν πολύ σίγουρος ότι κάποιοι σύνδεσμοι συγκόλλησης ήρθαν χαλαρά. Αποστολή της λογικής πλακέτας σε ένα μέρος που ειδικεύεται στην ανάγνωση θα χρειαστούν εβδομάδες. Ένα πολύ πιο δραστικό σχέδιο επίθεσης ήταν απαραίτητο.

[Sterling] Αποσυνδέθηκε όλα τα καλώδια, τους συνδετήρες και τους νεροχύτες θερμότητας και προθερμανώσει το φούρνο του σε 340º F. Η λογική πλακέτα τοποθετήθηκε σε δίσκο μπισκότων και γεμίζεται στο φούρνο για επτά μεγάλα λεπτά. Η θερμική πάστα εφαρμόστηκε ξανά, οι νεροχύτες θερμότητας επανεγκαθίστανται, συνδεδεμένοι σύνδεσμοι και η συσκευή εκκίνησε. Δούλεψε εξαιρετικά για περίπου οκτώ μήνες με θερμοκρασίες κατά μέσο όρο περίπου 60 ή 70º C.

Πριν από δύο εβδομάδες, ο φορητός υπολογιστής πέθανε και πάλι. Αυτή τη φορά προέκυψε με ένα πυροβόλο όπλο και έτρεξε για περίπου μία ώρα. Η τρίτη προσπάθεια ήταν και πάλι το φύλλο μπισκότων, μόνο αυτή τη φορά [Sterling] πρόσθεσε κάτι. Τρύπες ταχύτητας. Ή τα ανοίγματα ή οποιοδήποτε άλλο θέλετε να τα καλέσετε.

Τώρα υπάρχει μια αισθητά ενισχυμένη ροή αέρα στο Mac, πολύ καλύτερα από πριν. Οι μέσοι Termps είναι πίσω στους 40 ή 50 ° C, χαμηλότερες από ό, τι ήταν με απλά ένα reflow. Η κριτική επιτροπή εξακολουθεί να είναι έξω αν αυτή η νέα προσθήκη μπορεί να πάει στην απόσταση, αλλά με οποιαδήποτε τύχη, αυτό το mod μπορεί να το κάνει μέσω του 2015.

Ευχαριστώ [Doug] για την άκρη.