Το έργο Binky, βάζοντας μια Celica σε ένα Mini The Hard Way

September 2, 2022 0 By fbnm

το παλιό μίνι – όχι το νέο, το μυαλό σας – ήταν ένα φανταστικό αυτοκίνητο αγώνα, αλλά πενήντα περίεργη ιπποδύναμη δεν θα σας φτάσει πολύ σήμερα. Το όνομα του παιχνιδιού σούπισμα επάνω ένα σωρό σκουριάς από το 1980 για να δημιουργήσει ένα από τα ταχύτερα minis στον πλανήτη. Αυτός είναι ο στόχος της κακής παραμονής του Motorsport, ενός έργου από το [Nik Blackhurst], [Richard Brunning] και [Rex Hamilton] όπως [Abraham Lincoln].

[Nik] έχει ένα μίνι 1000 το 1980, ένα σωρό σε σχήμα αυτοκινήτου σκουριάς. Το σχέδιο για αυτή την πολυετή κατασκευή είναι να γεμίσει τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων και την ανάρτηση από ένα Toyota Celica ST185 GT4 στο παλιό μίνι. Εάν αναρωτιέστε, αυτό είναι ένας στροβιλοσυμπιεσμένος κινητήρας δύο λίτρων με 200 ιπποδύναμη και τετρακίνηση σε ένα μίνι που αρχικά είχε 50 ή 60 ίππους. Όχι, ο κινητήρας δεν ταιριάζει, αλλά αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει αυτούς τους τύπους.

Αυτό δεν είναι το είδος της οικοδόμησης που μόλις βουτήξετε. Μόλις οι τύποι είχαν το μίνι στο γκαράζ, ληφθεί ένα φορτίο μετρήσεων από τα δύο αυτοκίνητα, καταγράφηκε και το αυτοκίνητο απογυμνώθηκε. Αυτό δεν είναι ένα απλό mod, και μερικά κομμάτια εξοπλισμού ήταν προσαρμοσμένα μόνο για αυτή την κατασκευή. Το μεγαλύτερο από αυτά είναι ένα έθιμο Jig Το μίνι σασί μπορεί να βιδωθεί προς τα κάτω. Αυτό το Jig δίνει [Nik] και [Richard] την ικανότητα να τοποθετεί το Mini και τον κινητήρα σε κυλίνδρους και να περιστρέψετε ολόκληρο το πλαίσιο 90 μοίρες για εύκολη συγκόλληση της κάτω πλευράς του αυτοκινήτου.

Ήδη υπάρχουν οκτώ βίντεο που καλύπτουν ένα χρόνο και μισό έργο, και μόνο τώρα υπάρχει ένα φως στο τέλος της σήραγγας. Τα περισσότερα από τα παλιά πάνελ του σώματος από το MINI αφαιρέθηκαν και αντικαταστάθηκαν με τμήματα αναπαραγωγής. Αυτά τα μέρη καταστράφηκαν γρήγορα με ένα δίσκο κοπής και δημιουργήθηκαν ορισμένα προσαρμοσμένα πλαίσια. Κάπως, εξακολουθεί να μοιάζει με ένα μίνι, αλλά είναι μαζικά ενισχυμένο και κομμένο για να φιλοξενήσει την πολύ μεγαλύτερη ανάρτηση και κινητήρα από την Celica.

Πιάσε ένα φλιτζάνι καφέ (ή ένα τσάι, αν είστε σε αυτό) και ελέγξτε τα παρακάτω βίντεο. Είναι απίστευτο πόσο χρόνο και η εργασία πήγε σε αυτή την κατασκευή, και δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε την επόμενη ενημέρωση σε μερικούς μήνες περίπου.