Η Tesla επιβεβαιώνει ότι είναι οι αισθητήρες υπερήχων και χρησιμοποιώντας μόνο τις κάμερες Tesla Visions

May 15, 2023 0 By fbnm

, η Tesla ανακοίνωσε ότι πρόκειται να σταματήσει να βάζει υπερηχητικούς αισθητήρες στα αυτοκίνητά του, αντί να βασίζεται αποκλειστικά σε κάμερες για πράγματα όπως αυτόματο πιλότο. Η μετεγκατάσταση έρχεται μετά από την Tesla επιβεβαίωσε ότι θα χρησιμοποιούσε πέρυσι κάμερες Tesla Vision.

Στην αγορά για να κάνει αυτόματο πιλότο, η Tesla Automobiles έχει αποσταλεί ιστορικά με συνδυασμό κάμερας και αισθητήρων υπερήχων για να κάνει τα πάντα.

Η Electrek σημειώνει ότι υπήρχαν “Οκτώ κάμερες, ένα ραντάρ προς τα εμπρός, και αρκετοί υπερηχητικοί αισθητήρες γύρω από τα οχήματά της”.

Αλλά αυτό είναι τώρα το μόνο να αλλάξει, με τον Tesla σύμφωνα με πληροφορίες, για τη γνώμη ότι ο καλύτερος τρόπος να μιμηθεί τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι οδηγούν τα αυτοκίνητα είναι να έχουν αυτόματο πιλότο να δουν τι βλέπουν και τίποτα περισσότερο.

Θα σκεφτόσαστε ότι πολύ περισσότερα δεδομένα θα ήταν καλύτερα, αλλά η ιδέα του Tesla είναι ότι οι δρόμοι αναπτύσσονται για ανθρώπους που τους περιηγούνται χρησιμοποιώντας ένα σύστημα που βασίζεται σε όραμα-τα φυσικά νευρικά δίχτυα στο μυαλό τους. Η αυτοκινητοβιομηχανία πιστεύει καλύτερα να προσπαθήσει να το αναπαράγει μόνο με κάμερες και συνθετικά νευρικά δίχτυα και να μην αφήσει τα δεδομένα ραντάρ να μολύνουν το σύστημα.

Ο Tesla λέει ότι αφαιρεί υπερηχητικούς αισθητήρες από το μοντέλο 3 και το μοντέλο Υ, με το μοντέλο S και το μοντέλο X να κάνει την ίδια μετεγκατάσταση να ξεκινάει το 2023.

Ωστόσο, αυτό υποδηλώνει ότι ορισμένα χαρακτηριστικά δεν θα είναι αρχικά διαθέσιμα-αν και ο Tesla λέει ότι θα τα φέρει τελικά σε αυτοκίνητα που δεν ανιχνεύουν την Ultrasonic. Αυτά περιλαμβάνουν το Park Assist, το Autopark, το Summon και το Smart Summon.

Μπορεί επίσης να θέλετε να ελέγξετε:

Λήψη: iOS 16.1 Το Beta 4 κυκλοφόρησε ως δημόσια εκτόξευση

Πώς να διορθώσετε την κακή διαρροή ζωής της μπαταρίας [Οδηγός] [Οδηγός]

Jailbreak ios 16.0.2 στην ενημέρωση κατάστασης iPhone και iPad

iOS 16 Συμβατό και υποστηριζόμενο iPhone, iPad, iPod touch συσκευές

iOS 16 Κρυμμένα χαρακτηριστικά: 100+ Αλλαγές Η Apple δεν μας είπε

Λήψη: iOS 16.0.2 Αρχείο προφίλ OTA, κυκλοφορούν οι σύνδεσμοι IPSW

Κατεβάστε το iOS 16 τελικούς συνδέσμους IPSW και εγκαταστήστε το iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Twitter ή στο Instagram και ακόμη και όπως η σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα πιο πρόσφατα από τη Microsoft, την Google, την Apple και τον ιστό.