Η αρχική οθόνη επτά (οκτώ) οθόνη

August 5, 2022 0 By fbnm

η οθόνη LED επτά τμήματος είναι πανταχού παρούσα. Αλλά πόσο χρονών πιστεύετε ότι η θεμελιώδης ιδέα πίσω είναι; Οι οπαδοί του σωλήνα Nixie θα σκέφτονται την εποχή του σωλήνα κενού, αλλά ένας αναγνώστης μας έστειλε αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε το 1908 όπου το [Frank W. Wood] χτίζει μια αριθμητική οθόνη με λαμπτήρες απλού βανίλιας, κουλοχέρηδες κομμένα σε ξύλο και πολλά καλώδια.

Το OCR στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι ελάχιστα γίνει – πρόκειται να θέλετε να κατεβάσετε το PDF και να το διαβάσετε τοπικά. Αλλά καθώς αναφέρει στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, “Αναφερόμενος πάλι στο Σχήμα 1, η νέα διάταξη των διαμερισμάτων της λυχνίας θα γίνει εύκολα κατανοητά.”

Τεχνικά δεν είναι καθόλου μια οθόνη επτά τμήματος. [F.W. Ξύλο] Σχεδιάστηκε αυτά τα πραγματικά ωραία-κοιτάζοντας “4” με τις διαγώνιες κεφαλές, και έτσι χρειαζόταν οκτώ τμήματα ανά ψηφίο. Αλλά η βασική ιδέα λάμπει μέσα, αν χάσετε τη λέξη.

Οι άλλες μορφές καταδεικνύουν το μηχάνημα που χρησιμοποιείται για την αποστολή των σημάτων για να ανάψει τα φώτα. Είναι ένα περιστρεφόμενο τύμπανο με τις σωστές επαφές στην κάτω πλευρά για να κάνετε συνδέσεις και να ενεργοποιήσετε τα δεξιά φώτα στο άλλο άκρο. Χαμηλή τεχνολογία, αλλά είναι αυτό που ήταν διαθέσιμο εκείνη τη στιγμή.

Είμαστε έτοιμοι ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι για την καλωδίωση αυτού του αντικειμένου, και είμαστε λίγο υπερβολικοί από το πόσο παλιό είναι το πνεύμα πίσω από μία από τις πιο πανταχού παρούσες τεχνολογίες μας.

Χάρη στο [Mario59] για το νοσταλγικό άκρο!