Hackaday Σύνδεσμοι: 21 Νοεμβρίου, 2021

May 25, 2022 0 By fbnm

Ως πιο διασυνοριακή εποχή του έτους πλησιάζει γρήγορα, είναι υπέροχο να καταλάβετε ότι τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας δεν χρειάζεται να πάνε προς τα δώρα που πιθανότατα εξακολουθούν να κάθονται στο dank Κρατάει πλοία εμπορευματοκιβωτίων που κάθεται στην άγκυρα από την ακτογραμμή της Καλιφόρνιας. Τουλάχιστον όχι αν ψωνίζετε την πώληση Cyber ​​Tindie που ξεκίνησε χθες καθώς και πηγαίνει με τον Δεκέμβριο 5. Υπάρχουν πολλά μεγάλα πράγματα στην πώληση, οπότε δεν πρέπει να είναι τόσο δύσκολο να ανακαλύψετε κάτι. Για να γλυκοσμήσετε τη συμφωνία, το Jasmine μας λέει ότι θα υπάρχουν πρόσθετες προσφορές που πηγαίνουν στο διαδίκτυο σε μαύρη Παρασκευή καθώς και στη Δευτέρα Cyber. Ωστόσο, περιμένετε, υπάρχουν περισσότερες – συμμορφώνονται με την Tindie στο Twitter για τους κωδικούς προεξοφλητικών επιτοκίων προσφοράς μπόνους.

Το μπλε είναι το παλιό μαύρο, το οποίο ήταν το νέο μπλε; Τουλάχιστον όταν πρόκειται για “οθόνες θανάτου”, δεδομένου ότι η Microsoft αποκάλυψε ότι το BSOD των Windows 11 θα επανέλθει πίσω από το πρόσφατο μαύρο makeover στο πιο γνωστό μπλε θέμα. Θα πρέπει να μετακινηθείτε λίγο, ίσως τρία τέταρτα της μεθόδου με την καταχώριση των αλλαγών. Και πάλι, η τροποποίηση φαίνεται εντελώς καλλυντική καθώς και η μικρή, ωστόσο θα θέλαμε ακόμα να κατανοήσουμε ποιο τύπο ερευνητικής μελέτης πήγε να κάνει μια απόφαση όπως αυτή.

Από το τμήμα “Trash”, έχουμε ένα αίτημα για βοήθεια από τον επισκέπτη Mike Drew που επέλεξε πολλά – όπως και τους παλιούς υπολογιστές tablet. Αρχικά έτρεξαν τα παράθυρα, ωστόσο, μπορούν να τρέξουν το μέντα Linux απλά καλά, καθώς και ενώ στερούνται μπαταρίες καθώς και το πίσω κάλυμμα, είναι διαφορετικά συνολικά καθώς και σε συνεχή κατάσταση, τουλάχιστον κρίνοντας από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε. Αυτά προορισμένα για τον χώρο υγειονομικής ταφής, ωστόσο ο Mike είναι πρόθυμος να στείλει παρτίδες 10 – Δεν υπάρχουν μονάδες, παρακαλώ – σε οποιονδήποτε μπορεί να καλύψει το κόστος των συσκευασιών καθώς και τη ναυτιλία. Mike δηλώνει ότι θα σκούπισμα των δισκίων καθώς και την εγκατάσταση μέντα, καθώς και θα ρίξει σε ένα ζευγάρι καλώδια μπαταρίας καθώς και ένα απλό φύλλο κατεύθυνσης για να ξεκινήσετε. Εάν ενδιαφέρεστε, ο Mike μπορεί να φτάσει στο Michael.l.drew@gmail.com. Εγχώρια ναυτιλία μόνο, παρακαλώ. Εδώ ελπίζουμε ότι μπορείτε να βοηθήσετε έναν συναδέλφου χάκερ να ανακαλύψει έναν χώρο στο σπίτι του.

Απαντώντας στα σημαντικά ερωτήματα: Αποδεικνύεται ότι ο Θάνος δεν θα μπορούσε να έσπασε το ήμισυ του κόσμου από την ύπαρξη τελικά. Αυτή η τελική σκέψη προέρχεται από ένα επιστημονικό χαρτί, που εμφανίζεται στο περιοδικό της Βασιλικής Εταιρείας. Ενώ δεν εκτοξεύεται στην απόκριση εάν μια έντονη ακάλυπτη, γιγαντιαία πορφυρό supervillain μπορεί να τραβήξει τα δάχτυλά του, είναι αρκετά διαισθητικό που χρησιμοποιεί οποιοδήποτε είδος τύπου γάντια, πόσο μάλλον ένα κοσμήματα-ενσωματωμένο μεταλλικό γάντι, καθιστά δύσκολο να κουμπώσει τα δάχτυλά του. Ωστόσο, οι μηχανικοί του snapping είναι πραγματικά αρκετά δροσερός, καθώς και έχει επιπτώσεις πέρα ​​από τη βιομηχανική. Σύμφωνα με το χαρτί, το snapping είναι πραγματικά ένα παράδειγμα ενεργοποίησης ελατηρίου με μανδάλωση, με παραδείγματα σε όλο το εργοστάσιο καθώς και ζωικά βασίλεια, συμπεριλαμβανομένης της φαύλης “γροθιάς ενός ίντσας” της μικρής γαρίδας mantis. Αποδεικνύεται ότι ένα σωστά εκτελεσμένο ανθρώπινο δάχτυλο snap είναι αρκετά darn snappy – διαρκεί περίπου επτά χιλιοστά του δευτερολέπτου για να ολοκληρωθεί, σε σύγκριση με 150 χιλιοστά του δευτερολέπτου για ένα αναβοσβήσιμο ματιών.

Και τέλος, φαίνεται ότι κάποιος πάνω από την εφαρμογή λογισμικού ID είναι λίγο συγκεχυμένη. Η ιστορία ξεκίνησε όταν ένας μεταλλικός κιθαρίστας που ονομάζεται Dustin Mitchell μπήκε σε όλο τον όρο “DoomsCroll” καθώς και αποφάσισε ότι θα έκανε ένα εξαιρετικό όνομα για μια προοδευτική μεταλλική μπάντα. Μετά την υποβολή της εφαρμογής εμπορικών σημάτων με το αμερικανικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καθώς και το γραφείο εμπορικών σημάτων, πήρε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από έναν πληρεξούσιο για id που δηλώνουν ότι πρόκειται να δυσκολεύονταν το εμπορικό σήμα, προφανώς, καθώς αισθάνονται ότι θα προκαλέσει σύγχυση με το franchise της ναυαρχίδας τους. Είναι δύσκολο να βλέπετε ακριβώς πώς ζούσε ο καθένας που ζούσε με τα doomscrolling χρόνια του 2020 καθώς και το 2021 θα μπερδευτεί από μια μεταλλική μπάντα thrash καθώς και ένα 30χρονο βιντεοπαιχνίδι, ωστόσο υποθέτουμε ότι αυτό δεν είναι το σημείο όταν εσείς ‘re ένας δικηγόρος. Το εμπορικό σήμα Trolls Gonna Troll, τελικά.