Το Ardudelta θα έκανε μια εξαιρετική συσκευή επιλογής και θέσης

June 1, 2022 0 By fbnm

[Bogdan] έστειλε σε μια μεγάλη κατασκευή ενός ρομπότ δέλτα που αρχικά δημοσιεύτηκε στο φόρουμ Arduino, αλλά δεν έλαβε πολλά σχόλια εκεί. Πιστεύουμε ότι μια οικοδόμηση σαν αυτό αξίζει πολύ περισσότερη πίστωση.

Μετά την εργασία για 7 μήνες στο ρομπότ του, το [Bogdan] έχει μια πολύ σταθερή (και πολύ αριστοκρατική) πλατφόρμα από ξύλο. Η πλατφόρμα και τα όπλα στα ρομπότ Delta είναι συνήθως απίστευτα φως για να μειώσουν την αδράνεια του εργαλείου, έτσι ώστε [Bodan] να κατασκευαστεί αυτά από σωλήνες από ίνες άνθρακα και πλεξιγκλάς. Όλα ελέγχονται από ένα mexa2560 Arduino Mega2560 σε περίβλημα πλεξιγκλάς με LED κατάστασης 20 χ 4 LCD, LED κατάστασης και έναν υπερύθρων δέκτη.

Τα ρομπότ Delta είναι γνωστά για τρελή ταχύτητα και ακρίβεια και χρησιμοποιούνται συχνά σε μηχανές επιλογής και θέσης. Καλύπτουμε μερικές επιλογές σπιτιού και τοποθετούμε μηχανές που βρίσκονται νωρίτερα φέτος, αλλά δεν υπήρξαν πολλές εξελίξεις από τότε. Ενώ το ρομπότ του [Bogdan] έχει μόνο ένα εργαλείο στυλό καλύτερο τώρα, θα ήταν αρκετά εύκολο να τοποθετηθεί σε ένα μικρό ακροφύσιο αναρρόφησης για ακριβή τοποθέτηση εξαρτημάτων SMD. Ακόμα κι αν διατηρεί το εργαλείο στυλό, είναι ακόμα μια πολύ καθαρή και επαγγελματική κατασκευή.

Ελέγξτε το βίντεο του Ardudelta στη χειροκίνητη λειτουργία παρακάτω.